Asigurări de accidente ale persoanelor aflate în autovehicule în timpul transportului

Despre Asigurările de accidente a persoanelor aflate în autovehicule în timpul transportului

Șoferii companiei tale sunt profesionişti și responsabili. Dar accidentele apar şi din vina altor participanţi la trafic sau în urma unor situații care nu pot fi evitate. Răspunderea companiei este foarte mare și ai nevoie de o asigurare care să preia aceste riscuri.

Cui se adresează?

Poliţa de asigurare de accidente a persoanelor din autovehicule în timpul transportului se adresează în primul rând companiilor de transport şi agenţiilor de turism care deţin vehicule de transport persoane şi care oferă astfel de servicii.

Ce riscuri sunt acoperite?

Asigurarea acoperăriscul de invaliditate permanentă totală sau parţială ori pierderea temporară a capacităţii de muncă, inclusiv riscul de deces.

Suplimentar, se pot asigura şi bagajele persoanelor aflate în autovehicul, pentru riscurile de deteriorare sau distrugere a acestora, ca urmare a unui accident.

Care este suma asigurată?

Vom calcula suma asigurata impreuna, in functie de riscurile in fata carora ai nevoie de acoperire si de specificul businessului tau.

Cât costă și care sunt condițiile de plată?

Prima de asigurare se stabileşte în functie de suma asigurată şi de numărul de persoane. Pentru valori mai mari ale primelor de asigurare, se poate opta şi pentru plata în rate.

Care este perioada de valabilitate?

Poliţa de asigurare se încheie, de regulă, pe o perioadă de un an calendaristic.

купитьsouth beach rentalsbinary options social tradingкисти Natural Shineадвокат наследство киеввозрождение церкви россии