PRO FIDUCIARIA, cu sprijinul APPA, lanseaza un curs gratuit de e-learning despre asigurarile RCA

Desi este, aparent, cea mai simpla forma de asigurare vanduta pe piata din Romania, polita RCA este insotita de clauze care nu sunt cunoscute de multi dintre asigurati sau pagubiti si care pot influenta decisiv procesul de despagubire. In acest context si, tinand cont de noile modificari RCA care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2015, PRO Fiduciaria, cu sprijinul Asociatiei pentru Promovarea Asigurarilor (APPA), ofera tuturor persoanelor implicate in activitatea de vanzare de asigurari, cat si celor interesati de asigurarea RCA, posibilitatea accesarii gratuite a unui curs in format e-learning dedicat acestei asigurari.

Cred ca suntem datori fiecare dintre noi care ne castigam existenta in aceasta piata de asigurari, sa incercam, fiecare in felul lui, sa ajute ca piata sa mearga mai bine” a declarat Florian GABA, Director General, PRO FIDUCIARIA.

Cursul poate fi accesat pe platforma PRO FIDUCIARIA: http://cursuri.nosco-learning.ro/www/index.php?ctg=RCA

Sursa informatiei: www.1asig.roкак приготовить жульен с грибамисервисы продвижения сайтовgooptionsgoptions demo accountvillas for sale in usaрекламное агентство спб