Comunicat de presa

Referitor la accidentul tragic din data de 5 octombrie 2019, produs în zona localității Sfântul Gheorghe, județul Ialomița și soldat cu victime, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance confirmă că TIR-ul implicat în accident era asigurat pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA).

Compania este alături de victimele accidentului și de familiile acestora și îi asigură pe aceștia de întregul suport. Specialiștii societății, prezenți la locul accidentului încă de sâmbătă 5 octombrie, au expertiza necesară pentru a finaliza la timp solicitările de despăgubire generate de acest caz.

În astfel de situații, menirea noastră este de a acorda compensații financiare victimelor accidentelor rutiere, sperând să ușurăm un pic din povara acestor momente grele prin care trec cei implicați. Ne vom îndeplini toate obligațiile asumate prin contractul de asigurare, în conformitate cu legea care guvernează asigurarea pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA).” declară City Insurance.

Pentru acces la informații și consiliere în rezolvarea acestui caz, victimele accidentului precum și rudele acestora pot contacta Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance apelând 021.207.00.02 (Call Center) sau prin e-mail la info.daune@cityinsurance.ro

Despre City Insurance

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance este liderul pieței de asigurări generale din România, cu o cotă de 21,65%, conform rezultatele primelor 6 luni ale anului 2019. Înființată în 1998 de către investitori români și străini, cu sediul în București, România, compania deține 42 de birouri și filiale pe tot cuprinsul țării, având 400 de angajați.

City Insurance a dezvoltat un portofoliu extins de asigurări, ce cuprinde produse de top și servicii integrate, proiectate să acopere nevoi unice ale clienților și să genereze beneficii pe termen lung.

Compania a intrat în topul primelor 10 societăți de asigurare încă din 2012 și este singura companie care nu este afiliată unui grup internațional. În 2008, City Insurance a devenit primul asigurător din România cu activități în alte state europene, în baza principiului liberei circulații a serviciilor pe cuprinsul Uniunii Europene; în 2014, compania și-a extins activitatea în piața elenă.

Succesul de care se bucură astăzi Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance reflectă eficiența modelului său de performanță orientat către strategii sustenabile de dezvoltare, creștere financiară și investiții pe termen lung.