City Insurance, noul sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României

City Insurance este noul sponsor oficial al Echipei Naţionale de Fotbal a României, într-un moment important pentru fotbalul românesc: calificările pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, din Brazilia.

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance vrea sa fie alături de tricolori în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal să atragă și să inspire suporterii să-și susțină moral și necondiționat idolii în noul itinerariu competițional.

„Naționala României de Fotbal, o echipă de prestigiu în sportul romanesc, care ne-a adus atâtea bucurii de-a lungul anilor, are nevoie de sprijinul moral al fiecărui român, acum, la ora preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014. City Insurance este o companie de asigurări, tânără și dinamică, care iubește sportul. Prin acest parteneriat, ne dorim să fim alături de tricolorii noștri la calificări și să încurajăm suporterii să-și sustină echipa națională până la capăt, în lupta către victorie. Galeria suporterilor este mai importantă ca oricând pentru moralul și performanța tricolorilor noștri”, a declarat Nicolae Muşat, Director General City Insurance.

Activând pe piața românească de peste 14 ani, City Insurance a ales să susțina fotbalul, un sport care promovează aceleași valori care ghideaza zilnic fiecare decizie de business a oamenilor City Insurance: fair-play și corectitudine.

Mircea Sandu, Preşedinte FRF a declarat: „City Insurance devine sponsor oficial al echipei Naționale de Fotbal și se alatură eforturilor Federației Române de Fotbal de a construi cea mai puternică galerie a tricolorilor pentru preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2014. ”

Parteneriatul dintre City Insurance şi FRF a intrat în vigoare la data de 10 octombrie şi este valabil până la sfârşitul acestui sezon competiţional de calificare a Echipei Naţionale la Cupa Mondiala FIFA din 2014, de la Rio de Janeiro.

Citiți mai multe detalii despre acest subiect pe:

realitatea.net

gsp.ro

prwave.ro

молочный пудингшины sava летние отзывыopteck binary reviewbanc de binary delete accountEconomic Calendarправославная церковь возрождения