CITY INSURANCE A DEVENIT SPONSOR OFICIAL AL SYROS VOLLEYBALL CLUB

SYROS VOLLEYBALL CLUB a semnat un contract de parteneriat cu  Socitatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance valabil pana la sfarsitul acestui sezon competitional.

 

City Insurance este o companie de asigurari care iubeste sportul, si nu intamplator, pentru ca este vorba de o companie tanara si dinamica. City Insurance si-a alaturat numele  unui brand de prestigiu in sportul elen SYROS VOLLEYBALL CLUB care in lunga sa activitate a dat dovada corectitudine si onestitate.

Foinikas Syros este un club de traditie, infiintat in anul 1980 care participa in acest sezon in first division of Greek Volleyball Championship (A1 Ethniki Volleyball) and has won a national title, the league cup in period 2011-201, Foinikas este onorat sa aiba alaturi o companie cu o viziune moderna, atat de apropiata de viziunea de management a clubului nostru’, a declarat Dimitris Palioportas CEO

Beneficiind de sprijinul partnerului sau, Foinikas Syros va incerca sa atinga obiectivele sportive pe care si le-a propus pentru acest sezon competitional. Cu siguranta ca alaturarea a doua nume care promoveaza valori similare va avea un impact benefic asupra nu doar a imaginii ci si a performantei celor care s-au implicat cu toata inima in acest parteneriat.

Toate aceastea ne fac sa anticipam un frumos viitor acestui parteneriat si suntem siguri ca rezultatele pozitive nu vor intarzia sa se vada.