City Insurance anunță numirea domnului Robert Woodthorpe Browne în funcția de Președinte al Consiliului de Supraveghere

City Insurance, cea mai importantă firmă de asigurări din România, este încântată să anunțe numirea domnului Robert Woodthorpe Browne în funcția de Președinte al Consiliului de Supraveghere al City Insurance SA.

“În numele Directoratului, dorim să-i urăm bun venit domnului Robert Woodthorpe Browne în calitatea sa de nou Președinte al Consiliului de Supraveghere al Asigurărilor”, a declarat Președintele Directoratului City Insurance, Epameinondas Papanikolaou. “Suntem mândri că îl avem alături pe domnul Robert Woodthorpe Browne, a cărui experiență vastă și istoric bogat în sectorul de reasigurare vor contribui la transformarea companiei în liderul regional al asigurărilor din Europa de Sud-Est.”

Domnul Robert Woodthorpe Browne, care a fost investit cu onoarea de stat britanică MBE în 2013, are o carieră notabilă și de lungă durată în sectorul reasigurărilor. Este membru al consiliului Institutului Regal pentru Afaceri Internaționale (Chatham House) și, de asemenea, membru al The Worshipful Company of World Traders.