Câștigă un cec de 3500 euro și multe alte premii

Eşti suporter adevărat? Susţii până la capăt Echipa Naţională în lupta grea cu Ungaria? Noi strangem rândurile şi oferim suporterilor câte 2 bilete în tribunele Arenei Naţionale. Intră pe Facebook.com/CityInsurance şi urmăreşte numeroasele concursuri care te trimit în tribune pe 6 septembrie.

Nu ne oprim aici! Suntem hotărâti să descoperim cel mai loial suporter al Naţionalei, pe care il vom premia dupa meci task management for teams. După ce mobilizam romanii si ii aducem în tribune, punem la bătaie sute de premii şi un cec de 3.500 de euro în căutarea celui mai înfocat suporter al Naţionalei. Poţi câştiga tu cecul, tot ce trebuie să faci este să participi la concursul nostru de foto-reportaj şi să surprinzi, printr-o fotografie emoţionantă, spiritul echipei Naţionale sau al suporterilor din tribune. Intră apoi pe pagina noastra de Facebook, urcă poza în aplicaţia “Susţine Naţionala” şi strânge cât mai multe voturi de la prieteni.

Din 9 în 9 ore, cele mai votate poze câştigă tricouri ale Naţionalei, mingi şi şepci. Aplicaţia concursului este valabilă în ziua meciului, pe 6 septembrie, la ora 21:00 şi se închide pe 9 septembrie. Poza câştigătoare – care reuşeşte să transmită cel mai bine spiritul Naţionalei sau al suporterilor din tribune – va fi aleasă de către un juriu format din Dani Oţil, Ovidiu Ioaniţoaia, Dan Capatos şi un reprezentant al City Insurance. „Autorul” ei va primi din partea noastra marele premiu: un cec de 3.500 de euro!

Pentru mai multe informații, citește versiunea integrală a regulamentului aici: Regulament Concurs “Susține Tricolorii!”.

Urmăreşte Facebook.com/CityInsurance şi descoperă concursurile.купитьtrading psychology for beginnerssingaporeescortsоткрыть магазин appleминимальные алименты в украинеправославная церковь возрождения