Misiune și valori

MISIUNE

Să fim percepuți așa cum suntem.

Misiunea noastră la City Insurance este să creăm produse de asigurare personalizate și soluții inovatoare, în timp ce le oferim clienților noștri sprijinul adecvat și servicii de înaltă calitate. Scopul nostru este să obținem o creștere sustenabilă pentru companie prin asigurarea de beneficii optime pentru parteneri și acționari, precum și un impact pozitiv asupra comunității și societății.

VIZIUNE


Să fim principalul asigurător general acolo unde operăm, recunoscut pentru excelența de care dăm dovadă.

Viziunea noastră este să fim recunoscuți ca Lider de Performanță a Prețurilor în Soluțiile pentru Riscuri pe piața românească. Vizăm să fim excelenți în tot ceea ce facem. Astăzi, City Insurance, în calitate de ambasador al mediului de afaceri românesc, devine în liderul regional al piețe de asigurări sud-europene.

VALORINe ținem promisiunile.

Valorile noastre ne definesc. Suntem determinați să acționăm cu responsabilitate, integritate și transparență, cu viziunea de a asigura un viitor sigur pentru clienții noștri. Succesul nostru este construit peste devotamentul nostru absolut către acoperirea nevoilor clienților noștri prin inovații constante, excelență în activitate, performanțe strălucite și o puternică determinare a echipei noastre internaționalizate, ultra-calificate și pasionate.