Concurs de Desen “Iubesc Steaua”

Concurs de Desen “Iubesc Steaua”

Ai un copil cu vârsta între 5 ani și 18 ani, talentat la desen, care este fan Steaua? Înscrie-l la concursul nostru cu tema “Iubesc Steaua” , roagă-ți prietenii, familia, colegii și vecinii să-l voteze online, iar el poate deveni faimos și nu numai… deoarece punem în joc multe premii atractive!

Premii oferite

Premiile oferite sunt în numar de 12 și constau în biciclete, tablete, costume de ski, și, să nu uitam că desenele câștigătoare vor fi publicate în calendarul pe anul 2015 al City Insurance. Primele 4 poze din cadrul fiecarei grupe, care au strâns cele mai multe voturi la data închiderii concursului, vor fi declarate câștigătoare. În total vom oferi 12 premii.

Se oferă urmatoarele premii:

  • pentru grupa “Piticot” (vârste între 5 și 7 ani) se oferă 4 biciclete
  • pentru grupa “Școlari Juniori” (vârste între 8 și 13 ani) se oferă 4 tablete
  • pentru grupa “Școlari Seniori” (vârste între 14 și 18 ani) se oferă 4 costume de ski

Înscriere la concurs

Dacă ai un copil cu vârsta de minim 5 ani și maxim 18 ani, încheie o poliță de asigurare la City Insurance și ajută-l să devină cunoscut. Toate persoanele fizice care au un contract de asigurare aflat în vigoare în intervalul 3 Octombrie – 30 Noiembrie 2014 inclusiv, își pot înscrie copilul la concurs.

Apasă butonul Participă la concurs, logheză-te și completează formularul de înscriere cu:

  • datele tale: nume, prenume, telefon, e-mail, seria și numărul poliței de asigurare City Insurance;
  • datele copilului inscris: nume, prenume, data nașterii și sexul copilului inscris.

În funcție de data nașterii copilului tau, desenul va fi încărcat în grupa de vârstă din care face parte:

  • “Piticot” (vârste între 5 și 7 ani)
  • “Școlari Juniori” (vârste între 8 și 13 ani)
  • “Școlari Seniori” (vârste între 14 și 18 ani)

Desenul trebuie realizat pe o coală A4, cu acuarele sau creioane colorate. Pentru fiecare poliță pe care o deții la City Insurance poți înscrie un singur desen. Desenele încărcate vor fi validate de către reprezentanții S.A.-R. City Insurance S.A. și apoi afișate pe siteul www.steaua.cityinsurance.ro, conform celor trei grupe de vârstă specificate, pentru a putea fi votate de către toți vizitatorii paginii web. Încurajează-ți prietenii să voteze desenul copilului tău, folosind și butoanele de share pentru rețelele sociale. Fiecare vizitator al site-ului trebuie să se logheze pentru a vota și are dreptul sa voteze o singură dată pentru fiecare poză postată.

Publicarea câștigătorilor

Lista câștigătorilor va fi afișată pe site-ul www.steaua.cityinsurance.ro în data de 2 decembrie 2014, urmând ca fericiții câstigători sa fie contactați în vederea înmânării premiilor. Mai multe detalii puteți citi în Regulamentul Concursului de Desen_Iubesc Steauaновые гонкиконсультации по раскрутке сайтаукладка ленолиумахарьковские тепловые сети сайтконфискат автомобилей банки украиныоптимизация