Comunicat

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A, a sesizat aparitia unor erori de calcul la emiterea politelor de asigurare de raspundere civila auto, in perioada 18 noiembrie 2016 -19 ianuarie 2017.

Aceste erori au afectat un numar redus de clienti si au fost corectate in cel mai scurt timp. In vederea rambursarii diferentelor, clientii aflati in aceasta situatie vor fi contactati de catre intermediarii in asigurari care au emis aceste polite.

Ne exprimam regretul fata de aceasta situatie neplacuta si dorim sa precizam ca aceasta are un caracter tehnic singular.

In cazul in care va incadrati intr-una din categoriile tarifare “Autoturisme Persoane Fizice categoria de varsta 61-65 ani”, „Remorci Persoane Fizice cu masa mai mica sau egala cu 750 kg” sau cu perioada asigurata pentru multiplu de 1 luna si nu ati fost contactati de intermediari pana la data de 15.02.2017, va rugam sa ne contactati in mod direct, intr-una din modalitatile urmatoare:
-cerere scrisa inregistrata la sediul societatii:str.Constantin Aricescu, nr.5-7, Bucuresti, sector 1
-prin fax, la numarul: 021-231.04.42
-prin e-mail, la adresa: office@cityinsurance.ro