City Insurance te protejeaza de intemperii

Copaci prăbușiți la pământ, autorisme grav avariate cu geamuri sparte şi tabla îndoită, străzi inundate. Este bilanţul unei furtunii puternice care lovit ieri Capitala şi a durat circa o oră, destul cât să dea bătăi de cap multor posesori de autoturisme fără asigurare Casco.

Mulți dintre conducătorii auto nu-și mai cumpără un produs auto Casco tradițional deoarece nu și-l mai permit sau consideră că sunt destul de atenți în trafic, astfel încât nimic rău nu li se poate întâmpla. Sunt însă situații ca cea de duminică seara, când nu mai te poți ascunde de consecințele unei furtuni puternice.

Pentru astfel de situații și nu numai, există produsul Casco pentru Fiecare oferit de City Insurance. Este o asigurare accesibilă, care oferă acoperire exact pentru riscurile pe care șoferii nu le pot controla: incendiu, trăsnet, explozie și căderi de corpuri (FLEXA), furt (total sau partial), fenomene atmosferice și calamități naturale, spargerea sau deteriorarea elementelor vitrate.

Casco pentru Fiecare este disponibil în patru variante, astfel încât să vă ofere posibilitatea de a alege acele riscuri la care vă considerați a fi cel mai expuși. Prețul acestui produs pentru 6 luni de asigurare este de minim 125 lei și de maximum 290 lei, pentru pachetul cel mai cuprinzător din punct de vedere al riscurilor.

Acest produs este oferit fără inspecție de risc și se pot prelua în asigurare autoturismele în vechime de până la 15 ani. Suma maximă despăgubită este de 45.000 lei.

Având în vedere că vara deabia a început și că este deja foarte capricioasă, produsul Casco pentru Fiecare este exact ceea ce aveți nevoie astfel încât economiile dumneavoastră să fie folosite pentru o excursie cu familia, și nu pentru reparația masinii!house rentals in south beach miamiколесаkey midtown-miami realtyсоздание продвижение и оптимизация сайтовbinary trading strategyправославная церковь возрождения