City Insurance lanseaza un site dedicate echipei de fotbal Steaua Bucuresti

Ca urmare a frumosei colaborari dintre Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance si Fc Steaua Bucuresti, compania fiind sponsorul principal al echipei de fotbal, a fost lansat site-ul co-branded www.steaua.cityinsurance.ro. In acest sens City Insurance isi doreste sa fie mai aproape de suporterii echipei Campioana, carora sa le aduca permanent noi informatii despre echipa lor preferata.

Pe www.steaua.cityinsurance.ro puteti afla informatii referitoare la Echipa – istoric, structura, jucatori si nu numai. De asemenea, sunt puse la dispozitie stiri si articole referitoare la meciurile si jucatorii echipei Ros’-Albastra. Puteti consulta calendarul meciurilor, unde este afisat programul lunii in curs si aveti posibilitatea de a viziona filmulete din vestiar, din timpul antrenamentelor sau cantonamentelor.

In plus va sugeram sa consultati constant pagina http://steaua.cityinsurance.ro/concursuri/ intrucat aici veti putea regasi consursuri cu premii, organizate de City Insurance.OKпродвижение сайтов поисковикахsingaporeтубы для косметикиholiday homes miamiзаказ контента