Cele trei trofee castigate de Fotbal Club Steaua Bucuresti in sezonul 2014-2015, pleca in turneu la Timisoara, Iasi si Constanta.

Bucuresti, 15 iunie 2015 – Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance – sponsorul principal al Campionilor Romaniei, Fotbal Club Steaua Bucuresti, multumeste publicului larg si suporterilor inflacarati prezenti, weekendul trecut, intr-un numar asa mare la Coresi Shopping Resort din Brasov la evenimentul de prezentare a celor trei trofee ale sezonului 2014-2015: Cupa Romaniei, Cupa Ligii si prestigiosul trofeu al Campionilor.

Astfel Societatea de Asigurare-Reasiguare City Insurance a decis sa vina mai aproape de iubitorii de fotbal si simpatizatii echipei campioane sa prezinte cele trei trofee in orasele Timisoara, Iasi si Constanta.

Va asteptam pe site-ul www.cityinsurance.ro  sectiunea Noutati, pentru mai multe detalii legate de programul complet pe zile si locatiile in care are loc evenimentul de prezentare a celor trei trofee ale sezonului 2014-2015: Cupa Romaniei, Cupa Ligii si prestigiosul trofeu al Campionilor ale Fotbal Club Steaua Bucuresti.