Performanță pentru City Insurance: anul 2018 găsește compania în ascensiune

După o perioadă cu multe provocări, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance confirmă că e un jucător important în piața de asigurări generale din România

 

București, 18 ianuarie 2018

 

City Insurance face publice astăzi rezultatele preliminare ale anului 2017, o analiză clară a creșterii companiei și a respectării promisiunilor față de clienții și partenerii săi:

 

  • Numărul de contracte încheiate: 4.877.239
  • Totalul dosarelor de daune instrumentate: 110.696
  • Volumul plății daunelor pentru întregul an: 647,462,035.84 lei, echivalentul a 138,949,296.27 euro

 

“Într-o piață în care este din ce în ce mai greu să câștigi încrederea consumatorilor și, mai ales, să rămâi în topul preferințelor acestora, pentru City Insurance anul 2017 a fost unul al consolidării relației cu clienții și partenerii săi. Cifrele o demonstrează“, afirmă conducerea companiei.

 

“Prin forțe proprii și o abordare corectă am reușit nu doar să rămânem în piață, ci să ajungem înaintea unor nume mari din industrie. Misiunea noastră este de a fi în fruntea companiilor de asigurări de încredere din România“, completează conducerea Societății de Asigurare-Reasigurare.

 

Tot în 2017 compania devine lider în vânzarea de RCA, chiar dacă această poziție nu s-a numărat printre obiectivele sale. “Ceea ce s-a întâmplat a fost o consecință a impunerii unui tarif unic pentru polițele RCA de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). În acel moment doar două companii au continuat să vândă RCA, una dintre ele fiind City Insurance, celelalte au refuzat să rămână în piață, boicotând vânzarea de polițe RCA sub diferite pretexte.“, adaugă conducerea companiei.

 

Performanță pentru Societatea de Asigurare – Reasigurare este și la nivelul implicării în viața sportivilor români de top. Compania este sponsorul principal al echipei de fotbal FCSB și susținătoare a Federației Române de Baschet. În plus, City Insurance a desfășurat în 2017 numeroase acțiuni de responsabilitate socială.

 

City Insurance va face public un raport anual pe anul 2017.

 

Un profil detaliat al companiei va fi updatat pe site-ul cityinsurance.ro.

 

Despre City Insurance:
Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance a fost înființată în anul 1998. Performanțele profesionale i-au fost recunoscute în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor (GPPA), eveniment la care participă cei mai importanți asiguratori din România. În plus, societatea a fost inclusă  în Top 10 Asiguratori din România. În prezent, City Insurance are peste 300 de angajați și un număr de 42 agenții în care se desfășoară activități atât de subscriere de prime asigurări generale, cât și de instrumentare a dosarelor de daune.