City Insurance își numește noul directorat

Miercuri, 27 septembrie , la sediul central din București al Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance a avut loc întâlnirea membrilor Consiliului de Supraveghere, în componența lui: Hans-Willi Schroiff – Președinte Consiliu de Supraveghere, Max Rossler – Vicepreședinte și Cristian Pascale – Membru al Consiliului.
Întâlnirea a avut ca scop numirea noului directorat al Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance. Nominalizările sunt: Epameinondas Papanikolaou – Președinte, Renato Szilagyi – Vicepreședinte și Bodo Herold, Membru. În perioada următoare, nominalizările așteaptă aprobarea Agenției de Supraveghere Financiară (ASF).
“Avem încredere că urmează o perioadă foarte bună pentru noi, o creștere din toate punctele de vedere: calitatea serviciilor, cultura organizațională, cifră de afaceri etc. Am ajuns cu perseverență, curaj și multă muncă până aici, promitem și mai mult pe viitor”, a declarat Hans-Willi Schroiff, Președintele Consiliului de Supraveghere al Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance.
În prezent, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance este unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața de asigurări din România, câștigând de curând poziția de lider în piața de RCA și asigurări generale.

Despre City Insurance
Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance a fost înființată în anul 1998. Performanțele profesionale i-au fost recunoscute în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor (GPPA), eveniment la care participă cei mai importanți asiguratori din România. În plus, societatea a fost inclusă în Top 10 Asiguratori din România. În prezent, City Insurance are peste 300 de angajați și un număr de 42 agenții în care se desfășoară activități atât de subscriere de prime asigurări generale, cât și de instrumentare a dosarelor de daune.