Abuzul față de Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance recunoscut de justitia din Italia

Dupa 2 ani jumătate de acuzații, City Insurance este exonerat de către Consiliul de Stat al Republicii Italia, printr-o decizie definitiva si irevocabila

Bucuresti, 24 februarie Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance face publică hotărârea Nr.00840, din data de 21 Februarie 2014, a Consiliului de Stat al Republicii Italia (echivalentul Înaltei Curți de Casație și Justiție – secția contencios administrativ în România) că a fost ANULATĂ decizia Nr. 2988/02.07.2012 a I.S.V.A.P.*, prin care se interzicea societății dreptul de a subscrie noi polițe de asigurare pe teritoriul Republicii Italia. Astfel că, societatea are dreptul de a încheia noi polițe de asigurare pe teritoriul italian. Judecătorii instantei supreme din Italia au constatat că a fost comis un ABUZ împotriva Societății de Asigurare- Reasiguare City Insurance S.A, îndreptat acum de justiție.

Prin decizia definitivă și irevocabilă a Instanței Supreme din Republica Italia, sunt desființate in fapt toate suspiciunile privind societatea noastră referitoare la: asocierea cu stucturi de tip mafiot, capital social insuficient, datorii neachitate către intermediari și asigurați, neplata taxelor către statul italian, precum și comunicatul de presă al Gărzii Financiare, al regiunii Veneția, din data de 17 aprilie 2012.

Ca urmare a acestei hotărâri Societatea de Asigurare-Reasiguare City Insurance va utiliza toate mijloacele legale pentru a recupera prejudiciul comercial și reputațional, cu care a avut de a face în toată această perioadă.

Odată cu decizia Instanței Supreme, clară și fără dubiu, orice comentariu cu rea-vointa si cu tentă negativă la adresa Societății de Asigurare – Reasigurare City Insurance in legatura cu acest subiect este informație falsă.

Mulțumim pentru interesul acordat și totodată, vă asigurăm că Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance respectă acuratețea jurnalistică și accesul la adevăr și vă oferă informații transparente cu privire la societatea noastră.

*actualul I.V.A.S.S.GreenZone Reviewподдержка сайта на битрикснаушники gametrixForex No Deposit Cash Bonusзагранпаспорт нового образцаBinary Options No Deposit Bonus 2017